I want you - chapter 78 ♥

 
Tidigare
- Yes, but now it's your turn to support Emma, now that I'm not here. I mean, her sister fought so hard, and now, she is gone! However, have a nice day! sa Harry och gick snabbt iväg till gaten han skulle till.
- Vad fan menade han med det? frågade jag Alexandra som stod som ett stort frågetecken och följde med blicken efter Harrys fotsteg.
- Vet inte, men det är nog bäst att vi åker hem. Jag tror det kan ha hänt något, sa hon sedan och drog med min arm ut från flygplatsen.
__________________________________________________________________________________
 
 
Harrys perspektiv
Jag vaknade nästa dag av att någon snyftade och grät. Jag vände mig om och såg att Emma var nerdränkt i tårar.
- Emma how are you? frågade jag och la mina armar om henne.
Inatt hade Emmas syster dött och idag skulle jag åka hem. Det kändes jobbigt att jag skulle hem, för just nu behövde Emma mig mer än någonsin. Men jag skulle på turné med grabbarna och ibland måste det gå före även om det är ett väldigt dåligt tillfälle.
- I'm good, sa hon sedan och försökte pressa fram ett leende.
Jag ville inte säga att jag faktiskt behövde gå upp, åka till hotellet och sedan ta flyget till London. Emma skulle bli ännu mer ledsen och gråta ännu mer.
- I just... have to..., sa jag och reste mig diskret upp från sängen.
Hon vände blicken snabbt och kollade oroligt på mig.
- Where are you going? frågade hon och sedan vände ansiktet ner mot kudden.
Jag tvekade lite innan jag sa:
- Home?
Hon vände upp ansiktet från kudden igen och log mot mig.
- Okey, do what you need to do, sa hon sedan vänligt.
Hon tog det alltså bättre än vad jag förväntat mig. Men innerst inne var hon nog ganska nedstämd.
Sedan gjorde jag det som jag var tvungen att göra. Åka till hotellet, packa och sedan bege mig till flygplatsen.
Väl på flygplatsen träffade jag Alexandra och Marcus. De verkade ha noll koll på vad som faktiskt hade hänt med Emmas syster. Hade inte Niall berättat för de andra?
Sedan kom jag fram till London och en hel resa väntade framför oss. Och jag och grabbarna hade redan kommit på en helt underbar idé för att överraska tjejerna!

Alexandras perspektiv
Marcus och jag tog den närmaste taxin vi kunde hitta och bad taxichauffören köra det snabbaste han kunde till Angered. Och när vi äntligen var framme utanför Emmas hus betalade vi snabbt chauffören och rusade in i huset.
Vi fann henne sittande i sin säng med hörlurar i öronen. På nattduksbordet stod en tavla som föreställde Maja och bredvid tavlan stod två brinnande ljus. Jag fattade direkt vad som hade hänt och nu förstod jag precis vad Harry hade pratat om. Jag sprang fram till Emma och kramade om henne hårt. Emma drog ut hörlurarna från öronen och började gråta.
- Du vet att jag finns och kommer alltid att finnas för dig Emma, sa jag efter ett tag.
Hon försökte få fram ett litet leende på läpparna bland alla tårar och det räckte som svar för mig.
Efter ett tag kom också Marcus och joinade kramstunden. Emma lutade sitt huvud mot hans bröst och tårarna rullade en efter en sakta ner från hennes kinder.
- Det ordnar sig, jag lovar, tröstade Marcus med och strök henne över huvudet.
Vi satt där i hennes säng och pratade om allt och inget, och plötsligt kände jag att det började vibrera i byxfickan. Jag tog upp mobilen och såg att det var pappa som ringde.
Jag hade helt glömt bort att ringa till pappa nu när jag hade varit i London och jag kände genast på mig att jag skulle få skäll.
- Hej pappa, förlåt att jag inte har ringt, men..., började jag men pappa avbröt mig snabbt.
- Hej gumman! Kom hem nu är du snäll, så att jag hinner hälsa på dig innan jag åker till jobbet.
Jag tittade oroligt på Emma som satt med ansiktet i händerna.
- Jag kommer så snabbt jag kan, sa jag sedan till pappa och lade på luren.
Det slutade med att jag och Marcus satt yttligare i några timmar och bara pratade med Emma. Och efter en stund kände jag att jag verkligen var tvungen att gå hem.
När jag hade klivit in genom dörren till mitt hus såg jag genast två falska leenden framför mig. Fan, jag trodde de två hade stuckit föralltid.
- Hej Alexandra, hur var resan? frågade Catarina som om hon vore min riktiga mamma. Vi har saknat dig så mycket, fortsatte hon gick fram och kramade mig.
Jag kollade mig omkring och såg att det stod flyttkartonger lite varsom. Skulle de flytta hit?
- Alex, nu kommer vi bli systrar, riktiga systrar! ropade Hilda glatt och sprang fram och kramade mig med.
- Har pappa åkt än? frågade jag och puttade bort Hilda lite försiktigt.
- Ja, han kommer hem inatt, alltså kan vi tjejer få lite tjejtid tillsammans. Det låter väl bra? sa Catarina med en överdriven snäll röst.
Jag nickade lite osäkert på huvudet, tog mina väskor och nästan sprang upp på mitt rum.
Eftersom Niall hade visat att jag skulle ringa till honom när jag kom hem tog jag genast upp mobilen och slog in hans nummer. Han berättade att de snart skulle åka ifrån London och vidare upp till Birmingham. Han lät så himla hemlighetsfull på något sätt, som om han skulle göra något.
Sedan lade vi på och jag sprang fram och slängde mig på sängen. Jag hade nästan saknat min säng lite, min egna säng. Jag hade faktiskt saknat hela mitt rum. Där kunde jag vara helt själv utan att något eller någon störde. Det trodde jag i alla fall tills Hilda kom rusandes in i rummet.
- Berätta allt! Om London, om killarna, om allt! utbrast hon och hoppade upp på sängen.
Jag suckade och satte mig upp till rätta.
- Jo, jag och Niall är tillsammans, om du ville veta det.
Hon kollade frågande på mig och jag njöt av det. Det var hon som hade gjort att Niall blev arg på mig från början och att bara få se hennes avundsjuka min när jag berättade att vi var tillsammans var så otroligt roligt.
Det blev tyst ett tag och Hilda skulle precis gå ut från mitt rum, när hon plötsligt stannade och vände sig om.
- Alexandra. Nu när din pappa är helt galen i min mamma har jag chansen att ta över ditt liv. Jag kan bli precis som du utan att du kan göra något åt det. Jag kan i princip förstöra ditt liv. Och tro det eller ej, det kommer jag göra.
 
__________________________________________________________________________________
Hej underbara n! Kanske inte världens bästa kapitel, men som sagt dem kommer bli såååå mycket bättre framåt slutet! <3
 
 
 

I want you - chapter 77 ♥

 
Tidigare
- För..., började han.
- För han är kär i dig, dumstrut, avbröt tanten som om hon hade deltagit i konversationen och redan visste allt. Hon hade tagit av sig hörlurarna och nu satt hon nästan på oss, så nyfiken var hon.
- Jag är rädd för att det är sant, instämde sedan Marcus förtvivlat och log lite osäkert mot mig.
Jag sjönk ner i stolen och visste inte vad jag skulle ta mig till.
________________________________________________________________________________
 
 
Emmas perspektiv
Jag satt ensam i en blå fåtölj i ett tomt rum på sjukhuset. Jag ville bara vara för mig själv en stund. Jag orkade inte prata med någon. Mina tårar kunde inte sluta rinna ner från mina kinder och det kändes som om jag inte ville leva mer. Det var egentligen inte meningen att jag skulle bli så arg på Harry. Det var ju faktiskt inte hans fel att jag inte hann säga adjö till Maja. Men mitt liv hade nyss fallit isär och jag var tvungen att ta ut min ilska på någon, och då fick det tyvärr bli Harry.
- Here you are! I've been looking for you everywhere.
Det var Harry som kom springades emot mig. Hur mycket jag än sa om honom, att han bara ville ha mig för att ha sex, som egentligen inte var sant, sket han i. Han visste säkert att ingenting kunde vara så jobbigt som att förlora en syster.
- I'm sorry I was angry before, mumlade jag fram.
Han satte sig ner på huk framför mig och tog tag i min hand.
- It's okey baby. But now we'll go home, sa han sedan och log lite försiktigt mot mig.
- I'm not sure if I want to go back to the hotel again.
- Okey, then we go home to you, to your home, sa han och drog upp mig från fåtöljen.
Vi gick hand i hand ut från sjukhuset. Det var en sån pojkvän som Harry man ville ha, en som alltid var vid ens sida och som alltid stöttade en när det hade hänt något. 
När vi kom hem till mitt hus, granskade och kollade Harry sig nyfiket omkring för att se vilket hus jag egentligen bodde i.
- You have a very nice house, sa han sedan och gick fram till mig och kysste mig mjukt på pannan.
- Yeah, it's my and Maja's grandfather who has built the house, oh I mean, my grandfather, sa jag och kände att det började brännas bakom ögonlocken.
Harry omfamnade mig genast och kysste mig igen.
- You know I love you most in this world, sa han och log.
Vi gick sakta in till köket. Jag satte mig ner vid matbordet, och Harry plockade fram massor med grönsaker från kylskåpet och la på köksbänken. Han tog upp en kniv och började hacka något på en skärbräda.
- What are you doing? frågade jag och fick till ett litet leende på läpparna.
Han vände sig om och kollade allvarligt på mig.
- I'll make the most delicious dish for you and your parents. So just sit there and relax.
- But it's night and I think mum and dad will come home soon, just so you know.
- Then, it's best I start, sa han och vände sig om, tog kniven och började hacka igen. 
Jag började skratta lite tyst och för någon minut tänkte jag på något annat än Maja och hennes död. Jag tänkte på Harry. Han var verkligen världens bästa pojkvän och jag skulle verkligen sakna honom så otroligt mycket nu när han skulle åka tillbaka till London igen.

Marcus perspektiv
När jag vaknade nästa dag, kändes det som om jag hade sovit i flera år. Jag hade drömt en dröm som lika gärna kunde varit på riktigt. Så när jag öppnade ögonen visste jag inte om jag var kvar i drömmen eller inte. Jag hade drömt om Gemma och konsekvenserna om jag inte berättade för henne. Det var hemskt, tro mig!
Jag kunde ha berättat hela morgonen, det kunde jag faktiskt. Men jag kom hela tiden på ursäkter till varför jag inte just kunde berätta i det tillfället. Jag vågade helt enkelt inte säga att jag inte var kär i Gemma.
När vi var framme vid flygplatsen sa vi adjö till de andra och sedan gick vi på planet. Och när jag och Alexandra satt i flygplansstolarna och var päg i luften mot Sverige igen flög det plötsligt ut något från min mun som var helt omöjligt att stoppa.
- Jag har gjort något hemskt Alex, eller jag gör något hemskt och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det, sa jag och började berätta vad som hade hänt.
- Men så här kan du inte göra Marcus, hur kan du fortfarande vara kär i mig? Du fattar väl att jag älskar Niall över allt annat? utbrast Alexandra frustrerat efter en lång tystnad.
- Jag kan inte rå för det, sa jag lite tyst och ryckte försiktigt på axlarna.
- Men vad sa Gemma när du berättade det? Hon måste ha blivit jätteledsen.
- Apropå det, jag har liksom inte berättat det än.
Hon ställde sig snabbt upp från stolen med armarna i kors. Hon suckade och kollade sedan argt på mig.
- Direkt när vi kommer hem ringer du henne, okej? sa hon strängt och satte sig ner igen.
- Men..., började jag men Alexandra avbröt mig hastigt.
- Inga men, du har gjort något hemskt och du måste reda ut det, sa hon med en ilsken ton i rösten.
- Kan jag inte säga det nästa gång vi ses?
Hon blev tyst och plötsligt tog hon ett djupt andetag.
- Okej, egentligen ska jag inte lägga mig i, men berätta bara. Lova det?
Jag funderande i några sekunder.
- Jag lovar, sa jag sedan och log lite osäkert mot henne.
När vi äntligen var framme vid flygplatsen och hade hämtat våra väskor hörde plötsligt jag och Alexandra att någon ropade på oss. Vi kollade på varandra och sedan sökte med blicken efter vem som hade ropat. Lite längre bort såg vi att någon kille med lockigt hår stod och vinkade. Vi sprang genast fram till honom.
- Hello Harry! It is time to go home now? sa Alexandra och kramade om honom.
- Yes, we have to go around the country on a tour. But we will see you soon, I promise!
- You guys are going to have so fun, sa Alexandra och log brett mot honom.
Han nickade med huvudet och log tillbaka.
- Yes, but now it's your turn to support Emma, now that I'm not here. I mean, her sister fought so hard, and now, she is gone! However, have a nice day! sa Harry och gick snabbt iväg till gaten han skulle till.
- Vad fan menade han med det? frågade jag Alexandra som stod som ett stort frågetecken och följde med blicken efter Harrys fotsteg.
- Vet inte, men det är nog bäst att vi åker hem. Jag tror det kan ha hänt något, sa hon sedan och drog med min arm ut från flygplatsen.
 
 
_________________________________________________________________________________
 Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
 
 
 

I want you - chapter 76 ♥

 
Tidigare
Efter att jag hade pratat med Harry ett tag så gick jag sedan ut till Alexandra igen och satte mig ner bredvid henne. När hon som vanligt frågade vem det var som ringde så sa jag än en gång att det var polisen som ville ställa några fler frågor, men sedan pratade vi inte mer om det. Kanske började hon bli misstänksam, men jag kunde inte berätta någonting för då skulle hon få panik och vilja åka hem. Det är bättre att hon får reda på det när hon har kommit hem.
___________________________________________________________________________________
 

Gemmas perspektiv
Och tillslut kom dagen, dagen då jag skulle behöva ta farväl av Marcus. Jag vaknade tidigt bredvid hans sida men ville inte väcka honom, eftersom jag då kunde ägna mig åt att ligga och titta på honom hela morgonen. Hela dagen innan hade varit helt underbar och Marcus och jag hade aldrig varit så kära som nu. Det skulle inte alls bli roligt att lämna honom och sedan inte få träffa honom på evigheter. Han skulle nämligen jobba resten av hela sommaren och han hade helt enkelt inte tid att åka hit mer.
Plötsligt öppnade han ögonen.
- Hi, sa jag och log mot honom. Finally are you awake!
Han satte sig försiktigt upp ur sängen och gnuggade sig i ögonen.
- How much is the clock? Have I missed the plane? frågade han sedan oroligt och hoppade upp ur sängen.
Jag kunde inte hålla mig för skratt.
- Marcus, you are so funny. Your plane takes of about five hours, sa jag och gick fram till honom.
Jag smekte honom på kinden och drog fingret till hans läppar. Där släppte jag mitt finget och tryckte istället mina läppar mot hans.
- I'm going to miss you a lot Marcus, sa jag sedan och tog hans hand.
- I will miss you too, sa han bara och släppte handen.
Han gick iväg till hans väska och tog ut kläderna han skulle ha på sig. Det kändes som om han var arg för något. Kanske var han bara ledsen för att han var tvungen att åka hem.
- Is something wrong?
- No, everthing is okey. I'm just tired and I don't want to go hem yet, sa han och drog upp gylfen på sina byxor.
Jag hade som tur var rätt. Det var bra att han inte ville åka hem än från mig, för jag hade redan kommit på en idé hur jag och Marucs kunde träffas snart igen.
 
Alexandras perspektiv
- Can you check one more time if I have forgot something, sa jag till Niall som stod och fixade till håret framför spegeln.
- How many clothes do you really have? sa Niall och lämnade spegeln och gick iväg till sovrummet.
Jag stod och räknade väskorna i Nialls hall för att vara helt säker på att jag inte hade glömt något. För snart skulle jag och Niall bege oss ut i taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Jag skulle lämna London och Niall för den här gången och åka hem till Göteborg istället.
- I found a pair of panties under the bed. Can it possibly be yours? sa Niall och höll en rosa stringtrosa i ena handen.
- Hmm... No, it most be your ex-girlfriends or something, sa jag lite sarkastiskt och satte mig ner och tog på mig mina skor.
- Jerk! I know they are yours.
Han kollade först på mig och sedan trosorna.
- But if it's okey for you, I can keep them, sa han sedan och visade upp en rad vita tänder.
Sedan var vi påväg i taxin mot flygplatsen och efter några minuter var vi framme. Niall hjälpte mig med alla väskor, medans vi gick in. Vi satt och väntade på Marcus och de andra vid vänterummet och när de äntligen kom sa jag och Marcus adjö till dem.
- See you soon baby, we call to each other every day! ropade Niall precis innan vi skulle bege oss in i flygplanet.
Massor med fans hade kommit och omringat honom, så vi kunde knappt säga hejdå till varandra.
- Yes, we have to! I love you! ropade jag tillbaka, men plötsligt var Niall försvunnen i all folkmassa och man såg honom inte mer.
Marcus kollade ledsamt på mig och jag suckade.
- Varför ska han vara så känd? sa jag sedan lite irriterat och öppnade flygporten.
Men plötsligt hörde jag att någon ropade mitt namn, så jag släppte handtaget och vände mig om.
- I love you!
Niall stod på en stol med alla fans runt om sig. Han vinkade och visade med händerna att jag skulle ringa. Jag vinkade tillbaka och gjorde massa slängkyssar till honom.
Sedan satt jag och Marcus på planet påväg hem till Göteborg igen. Vi var båda trötta och ville mest sova, men tyvärr satt vi bredvid en gammal tant i 60års åldern som inte kunde hålla käften.
- Så hur gamla är ni då barn? frågade hon och vräkte i sig massa chips.
- Jag är 30 och han är 35, sa jag och log mot Marcus.
Vi började skratta och tanten förstod ingenting. Hon ryckte på axlarna och satte i ett par hörlurar i öronen. Jag och Marcus trodde äntligen att vi kunde sova, men plötsligt började tanten spela så hög musik och tanken var som bortblåst.
- Undrar hur länge Harry skulle vara i Sverige? Jag menar, de ska ju på turné snart och han måste ju åka hem, sa jag och kollade frågande på Marcus.
Jag och Marcus hade faktiskt inte haft ett riktigt samtal på länge, då vi bara pratat om allt och inget.
- Aa, men han åker väl hem idag. Emmas syster kanske har blivit frisk nu också, sa Marcus som svar.
Jag nickade på huvudet och det blev tyst. Men plötsligt sa Marcus något som jag reagerade ganska starkt på.
- Jag har gjort något hemskt Alex, eller jag gör något hemskt och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det.
- Okej, berätta, sa jag oroligt. 
Han tog ett djupt andetag.
- Jag är inte kär i Gemma. 
- Men... ni var ju jättekära igår... eller va? Varför är du tillsammans med henne då?
Han tog yttligare ett djupt andetag.
- För..., började han.
- För han är kär i dig, dumstrut, avbröt tanten som om hon hade deltagit i konversationen och redan visste allt. Hon hade tagit av sig hörlurarna och nu satt hon nästan på oss, så nyfiken var hon.
- Jag är rädd för att det är sant, instämde sedan Marcus förtvivlat och log lite osäkert mot mig.
Jag sjönk ner i stolen och visste inte vad jag skulle ta mig till.
 
___________________________________________________________________________________
Hej! förlåt för det super dåliga kapitelt! Usch, asså verkligen förlåt! Lovar att det blir bättre nästa gång! Kraaaam och ha en skit bra midsommar!
 

I want you - chapter 75 ♥


Tidigare
Han kysste mig på hjässan och drog mig närmare sig.
Jag visste att det inte var polisen som ringde, det var jag helt säker på att det inte var. Det var något som hade hänt, något som han inte ville berätta för mig. Frågan var vad?
________________________________________________________________________________________



Harrys perspektiv

Det var ett hemskt besked som vi fick, att Emmas syster var död. Jag förstår att Emma är helt förstörd, jag kan inte ens tänka tanken på hur det skulle vara om Gemma plötsligt skulle dö. Det kändes som om Emma och hennes föräldrar satt och grät i flera timmar, men egentligen var det nog bara i en halvtimme. Sedan sa Emmas pappa någonting till henne som jag inte förstod, men Emma torkade sig under ögonen, reste sig upp, tog mig i handen och så gick vi ut.
- Where are we going? frågade jag försiktigt och tittade på henne.
- I don't know, away, sa hon och ännu en tår rann nerför hennes kind.
Vi gick tysta en stund och hela tiden kramade jag hårt om hennes hand. Efter ett tag kom vi fram till ett café där Emma slog sig ner vid ett bord medan jag gick och hämtade två tekoppar.
När jag kom tillbaka satt hon och torkade sig under ögonen med en servett.
- Everything will be okey, sa jag och smekte försiktigt hennes kind samtidigt som jag satte mig ner.
- How can you say that everything will be okey. My sister is dead and she can never some back, nothing can be okey again! sa hon med en arg ton i rösten och slog bort min hand.
- I understand how you feel and I'm sorry, but... försökte jag men mer hann jag inte säga förens Emma avbröt mig med sin arga röst.
- You can't understand how I feel and you just do it worse when you say that it can be okey. It was your fault that I never could say ''goodbye'' or ''I love you'' to my sister, because you just want me to have sex with you, but I'm not that kind of girl. So please Harry, leave me alone.
- No, it's not like that, Emma I love you.
Hon lutade sig bakåt på stolen med armarna i kors. En lång tystnad uppstod mellan oss och jag visste inte vad jag skulle göra.
- Leave me alone, upprepade hon tyst och tårarna forsade ner från hennes blå ögon.
Emma reste sig upp från stolen och gick sin väg. Jag följde henne med blicken ända tills hon försvann in bakom en dörr. Jag tog upp mobilen och slog numret till Niall.

Marcus perspektiv
När jag och Gemma kom tillbaka till de andra, satt alla och stirrade på oss på balkongen. Förmodligen var det för att vi hade våra händer inflätade i varandra och det såg säkert ut som vi var jättekära.
- Hey guys, ropade Louis efter ett tag och log mot oss båda. Have a seat.
- Hello, sa jag och Gemma tillbaka.
Vi satte oss ner och Danielle hällde upp två glas vin till oss.
Timmarna gick och Alexandra satt och kollade på mig hela tiden kändes det som. Jag försökte att inte tänka på henne och bara umgås med alla andra så mycket som möjligt istället. Jag hade ju trots allt varit ett jävla svin, inte bara mot Gemma, utan mot alla.
Vi bestämde oss sedan för att gå hem till Gemmas lägenhet. När vi gick där på trottoaren hem, flög plötsligt en fråga ut ur min mun.
- What would break your heart more than anything?
Hon skrattade lite men kollade sedan frågande på mig när hon förstod att jag var seriös.
- Oh, I don't know, maybe if I found out that you cheated, or perhaps was in love with anyone apart of me, sa hon och tog tag i min hand.
- But I know you never will do that, sa hon
sedan och log mot mig.

Nialls perspektiv
- Hello Niall, are you there? sa en snyftande röst i telefonen.
- Harry it is you? What's wrong? svarade jag och ju mer snyftningarna ökade desto oroligare blev jag.
- Her sister is... she is d...
- Calm down Harry and take it easy, sa jag för att försöka lugna honom.
Jag hörde att han tog några djupa andetag för att försöka på nytt.
- Emma's sister is dead, Emma hates me and I'll go home now, sa han och började gråta igen.
- What, is she dead?
- Yes. But Niall seriously, I will not be here anymore, I will go home.
När jag hörde Harry sådär förtvivlad så började det vattnas lite i mina ögon också, men jag gjorde allt jag kunde för att hålla gråten inne.
Efter att jag hade pratat med Harry ett tag så gick jag sedan ut till Alexandra igen och satte mig ner bredvid henne. När hon som vanligt frågade vem det var som ringde så sa jag än en gång att det var polisen som ville ställa några fler frågor, men sedan pratade vi inte mer om det. Kanske började hon bli misstänksam, men jag kunde inte berätta någonting för då skulle hon få panik och vilja åka hem. Det är bättre att hon får reda på det när hon har kommit hem.


________________________________________________________________________________________
Hej, ett till kapitel ute nu!!!! WOHUU!

.




I want you - chapter 74 ♥


Tidigare
Jag ville inte intala mig själv att hon var död. Jag började skaka på henne och säga hennes namn, men hon vaknade inte. Tårarna forsade ner från mina kinder och jag verkligen kände hur ont det gjorde i hjärtat. Jag skrek och skrek och tillslut kom Harry och drog in mig i hans famn. 
- Everything is going to be okey, I promise, sa han och vilade sina läppar mot mitt huvud.
_________________________________________________________________________________________



Nialls perspektiv
Kvällen började närma sig och vi skulle snart gå iväg för att träffa de andra. Men plötsligt ringde det i min mobil och jag svarade snabbt när jag såg att det var Harry som ringde.
- Hey man, svarade jag glatt.
- Hello, sa Harry tyst i luren.
Jag började bli lite orolig. Han lät så dyster och det kändes som om något var fel.
- Are you okey? frågade jag.
- Yes, or no, actually I'm not.
- Okey dude, what's wrong?
Nu blev jag ännu oroligare och jag visste inte vad jag skulle ta mig till.
- You know... Emma and I came here because of Emmas sister. And know, we're in the hospital and I don't know what I can do, Emma is so sad, sa han.
- Okey, but do something for her, so she will be in a better mood and start thinking about something else.
Jag hörde att en dörr smälldes igen lite längre bort.
- I have to go, sorry. Call me later! sa jag och precis innan jag skulle lägga på luren stoppade Harry mig med:
- Wait! Don't say anything to Alex or someone else, thanks.
- I promise, sa jag och lade på luren.
Direkt när jag lagt på kom Alexandra in och frågade vem det var jag hade pratat med. 
- The cops, svarade jag snabbt. 
Eftersom Harry sagt åt mig att inte berätta något för någon så var jag tvungen att ljuga för Alexandra. Det kändes inte heller så jätte bra, men om jag skulle berätta för någon så skulle nog en panik uppstå samtidigt som alla skulle vilja åka hem och så vidare.
Efter att ha ljugit ihop vad poliserna ringde för, så gick Alexandra och jag hand i hand mot de andra och mot en underbar och trevlig kväll. Eller egentligen kanske den inte skulle bli så underbar eftersom jag inte kunde tänka på något annat än vad Harry hade sagt och hur jävligt dem faktiskt hade det i Sverige just nu.

Al
exandras perspektiv
Jag och Niall gick efter ett tag, långsamt i mörkret, hem till hans lägenhet igen. Imorgon skulle jag åka hem och det kändes som om jag inte skulle få träffa Niall på evigheter efter det.
- Had you a good time tonight, Alex?
Niall öppnade dörren in till sin lägenhet.
- Yes! I can't belive that Liam and Danielle will move in together, sa jag medan jag satte mig ner på stolen och knöt upp mina skor.
Niall drog upp mig från stolen och kramade mig hårt. Plötsligt började jag gäspa och Niall backade ett steg ifrån mig.
- Are you tired? Shall we already go to bed? sa han och stirrade oroligt på mig.
- No, I just yawned, it doesn't mean I'm tired.
Han tog en kliv närmare mig igen och kysste mig lite lätt på pannan.
- Okey, then we can see a movie, sa han sedan och drog med mig till soffan.
Han satte sig ner vid tv:n och rotade bland alla sina filmer. Jag bäddade ner mig i soffan sålänge. Niall tog fram två filmer och lade fram dem på golvet.
- Grease or Titanic? frågade han sedan.
- Hmm... Grease! sa jag eftersom jag visste att det var Nialls favorit film. 
- Yes! ropade han och var hur lycklig som helst.
Han satte i skivan i DVD-spelaren och tryckte på "play". Sedan reste han sig upp från golvet och gick sakta fram och bäddade sig ner i soffan han med. 
När ungefär 30 minuter av filmen hade gått ringde plötsligt Nialls mobil. Han tog upp den fort. 
- Hello, började han men reste sig sedan hastigt upp från soffan.
- I'm sorry Alex, I really need to take this, sa han sedan till mig och gick iväg med snabba steg mot något rum. 
Jag nickade på huvudet och lutade mig fram för att trycka på "paus". 
Efter några minuter kom han tillbaka med röda kinder och med sin mobil i ena handen. Han satte sig ner i soffan igen och la sina armar över mig. 
- Who was it? frågade jag oroligt. 
- Oh, it was just the cops.
- Again? sa jag och kollade fundersamt på honom. 
- Yes, they asked about all these women as the hotelman killed, sa han och tryckte på "play" igen på fjärrkontrollen. 
Han kysste mig på hjässan och drog mig närmare sig.
Jag visste att det inte var polisen som ringde, det var jag helt säker på att det inte var. Det var något som hade hänt, något som han inte ville berätta för mig. Frågan var vad? 


_________________________________________________________________________________________
Hellojsan!! 







I want you - chapter 73 ♥


Tidigare
- Do you want to move to London?
Emma kollade förvånande på mig med två stora stirrande blå ögon.
- Harry..., var det enda hon fick fram eftersom hennes mobil började ringa mitt i allt.
Jag suckade tyst för mig själv och rätade till kudden jag låg på. Men vad Emma hade sagt till mig när hon pratat färdigt i telefonen gjorde att jag raketsnabbt reste mig upp från sängen och sprang ut från hotellrummet.

_________________________________________________________________________________________


Marcus perspektiv
Jag vaknade nästa morgon av att solen starkt lyste in genom fönstret. Jag reste mig tröttsamt upp från sängen, gick fram till fönstret och drog ner persiennerna. Gemma måste ha hört när jag gick upp eftersom när jag vände mig om igen hade hon plötsligt rest sig upp från sängen hon med.
- Morning, sa jag när våra blickar möttes.
- Hey, sa hon som svar och gick snabbt emot mig.
Hon gav mig en stor kram och en liten lätt kyss på kinden.
- Can we do something fun today? frågade hon sedan och tog min hand.
- Have we not always fun?
- Of course, sa hon och log. But today I think we should do something more fun, because you're going home tomorrow.
Gemma hade faktiskt rätt. Imorgon skulle jag åka hem från Gemma och London. Och det här var min sista chans, min sista chans att få Alexandra och tänka på annat, alltså på mig. Om vi gjorde något riktigt roligt idag och kom tillbaka som om vi vore jättekära skulle nog hela planen fungera.
- I think we are going on a trip in London, just you and me, sa jag sedan och log brett mot Gemma.
Efter någon timme, då vi hade duschat, klätt på oss kläder och ätit frukost, var vi påväg ut till en taxi. Gemma hade gått med på idén om en utflykt i london, där bara hon och jag skulle umgås för sista gången på väldigt länge.
- I am really glad we met, Marcus.
Vi satt på en bänk i parken med en varsin glass i handen. Klockan började närma sig 4 på eftermiddagen och jag och Gemma hade bestämt oss för att gå hem till de andra om en liten stund.
- Yes, me too, sa jag och lade mig ner på bänken i Gemmas knä och började fundera.
Jag var förstås jätteglad över att vi hade träffats. Att vi hade blivit jättebra vänner, till och med mer än vänner. Men det var inte förens nu när jag låg där i Gemmas knä med blicken upp mot himlen, jag förstod att jag hade gått för långt. Jag hade utnyttjat Gemma för att få Alexandra tillbaka. Hur kunde man egentligen göra så? Gemma förtjänade bättre. Hon var ju trots allt en tjej som hade huvudet på skaft och som alltid ville hitta det positiva med allt. Hon var också väldigt snäll, omtyckt och man fick absolut inte glömma att hon såg väldigt bra ut.
Det kanske var bäst att bara berätta sanningen för henne. Var det verkligen så bra att hon var kär i mig men jag egentligen aldrig hade varit kär i henne?
- Gemma, I have to tell you something, sa jag och reste mig upp från hennes knä och satte mig till rätta.
- You can tell me everything baby, you know I am listen.
Men det var i det ögonblicket jag bestämde mig för att ändå inte berätta det. Jag skulle krossa hennes hjärta och allt skulle bara bli värre än vad det hade varit förut.
- Now, I think I don't like you anymore, I think I love you, sa jag och kysste henne mjukt på hennes röda läppar.

Emmas perspektiv
- Do you want to move to London? frågade Harry plötsligt.
Jag visste inte vad jag skulle svara. Jag älskade Harry, det gjorde jag verkligen. Men kanske gick vi ändå lite för snabbt fram. Jag var ju bara trots allt bara 17 år.
 - Harry, började jag men hann inte säga mer eftersom min mobil lite längre bort började vibrera och ringa. Jag reste mig snabbt upp från sängen och gick fram och tog upp mobilen. Jag tryckte på "svara" och la telefonen mot mitt ena öra.
- Hallå, svarade jag.
- Hej gumman, sa min pappa lugnt i telefonen.
Jag började bli lite orolig. Varför skulle pappa ringa mitt i natten om det inte var något viktigt som hade hänt?
- Har det hänt något? frågade jag pappa och tittade bak på Harry med en orolig blick.
- Det är bäst att du kommer till sjukhuset nu på en gång, ta med dig Harry, sa han och även fast han inte såg mig nickade jag ändå på huvudet.
Jag lade ner mobilen snabbt igen.
- Get dressed! ropade jag till Harry medan jag slängde på mig en stor stickad tröja.
- Why? sa han och tittade frågande på mig.
- We have to go to the hospital, it's an emergency, sa jag och kastade en t-shirt och ett par byxor till Harry.
Vi sprang sedan ut från hotellrummet och hotellet, hoppade in i närmaste taxi och körde iväg till sjukhuset.
Maja låg där ihopkrupen i sin säng. Mamma satt bredvid henne med tårar rinnande ner från hennes kinder. Pappa kom rusandes emot mig när han såg att vi hade kommit. Han kramade om mig hårt och jag tittade förvånande på honom. Jag hade aldrig i hela mitt liv sett min pappa gråta förut. Jag visste att han bara skulle gråta om han och mamma skulle skiljas, om en otäck händelse skulle inträffa eller om jag eller Maja var döendes.
- Läkaren sa ju att det var stabilt, sa jag tyst och gick försiktigt fram till Maja.
- Han hade fel, sa mamma och torkade bort en tår på sin kind.
Jag drog till mig en stol och satte den bredvid sjukhussängen.
- Hon är väl inte...
Det krävdes ett djupt andetag innan jag kunde säga ordet.
- ... död?
Det blev helt tyst i rummet och det var i det ögonblicket jag förstod att hon faktiskt var död. Jag och Harry hade legat och skrattat på ett lyxigt hotell medans min lillasyster Maja hade dött.
Jag ville inte intala mig själv att hon var död. Jag började skaka på henne och säga hennes namn, men hon vaknade inte. Tårarna forsade ner från mina kinder och jag verkligen kände hur ont det gjorde i hjärtat. Jag skrek och skrek och tillslut kom Harry och drog in mig i hans famn.
- Everything is going to be okey, I promise, sa han och vilade sina läppar mot mitt huvud.


______________________________________________________________________________________
Heeeellluuu på er! Hoppas ni har det bra? Vet inte ifall det blev så bra som jag hade tänkt, men ajja! Puuuuusss.


I want you - chapter 72 ♥


Tidigare
Efter att ha duchat och klätt upp oss lite så gick vi ner till hotellets restaurang, där vi tänkte spendera delar av kvällen. Vi åt, skrattade och pratade och för en liten stund glömde jag min syster och alla tårar. Vi hade verkligen en jätte mysig kväll och den skulle bli bättre, sa Harry.
''This night gonna be the best night in my life'' hade han sagt och jag undrade vad han menade med det. Men jag hade mina aningar.
__________________________________________________________________________________



Emmas perspektiv
Efter en stund tog vi hissen upp till hotellrummet från restaurangen. Jag hade tänkt på vad Harry hade sagt hela kvällen och jag var så nyfiken att jag frågade ungefär varannan minut vad det var han egentligen menade. Men då log Harry bara och skakade bestämt på huvudet.
När jag precis klivit in genom dörren gick jag raka spåret in mot duschen. Jag kände mig ganska "äcklig" efter alla tårar som fallit ner under dagen och håret som var lite smått fettigt. Jag duschade en lång stund och lät vattnet rinna ner längs kroppen. Jag shamponerade håret och rakade mig, sedan gick jag motvilligt ut ur dushen och virade in mig i handduken. När jag precis gått ut ur badrummet, gått fram till väskan och tagit ut kläder och sattit på mig en bh, kände jag en varm hand på min rygg. Jag vände blicken utan att röra en enda kroppsdel. Jag såg att Harry stod där bakom mig, helt naken. Han knäppte försiktigt upp min bh och kysste mig sedan mjukt i nacken. Jag vände mig sakta om och snart möttes våra läppar i en allt mer och mer passionerad kyss. Jag kände lukten av Harrys parfym. Den doftade så otroligt gott och den luktade verkligen Harry, så som han borde lukta.
Han tog tag i min hand och drog med mig till en stor säng några meter bort. Han knuffade mig försiktigt bakåt och jag föll mjukt på ryggen. Han lade sig halvt över mig och hans läppar trycktes hårt mot mina.
- Are you sure you want? frågade Harry plötsligt och log mot mig.
- Yeah of course, kiss me! utbrast jag.
Harry var inte den första jag skulle ha sex med. Nej, jag hade haft det förut, men aldrig med en person som jag verkligen önskade att jag hade haft det med. Jag önskade egentligen att Harry var den första. Jag älskade honom så otroligt mycket.
Han kysste mig på halsen och smekte min solbrända mage.

Alexandras perspektiv
Jag och Niall hade bestämt oss för att hitta på något kul med de andra, så när kvällen började närma sig ringde vi upp Louis, Zayn och Liam och frågade om de kunde ta med sina flickvänner och hitta på något. När vi hade planerat och bestämt att vi skulle ut och äta någonstans och därefter åka hem och titta på någon film började genast jag rota ut massa kläder ur min väska. Jag drog till med en kort spetsklänning med ett brunt skärp till. Jag kände att jag ville vara extra fin, så jag öste på med smink i aniktet. När jag var fixad och klar gick jag ut till Niall som satt och pratade i telefonen.
- Who was it? frågade jag när han hade lagt på luren.
- The cops, sa Niall och tittade märkvärdigt på mig.
- What did they said? sa jag och tittade fundersamt på honom.
- Oh, they just asked a little bit about the hotel-man.
Jag ryckte på axlarna och gick iväg ut till hallen för att sätta på mig skorna. Sedan gick jag och Niall ut ur lägenheten hand i hand och tog trappen ner till utgången. Vi skulle möta de andra direkt vid restaurangen så vi gick direkt till restaurangen Liam och Danielle hade hittat.
När vi väl hade beställt mat, ätit, skrattat, pratat och bara haft det roligt, ställde sig plötsligt Niall upp.
- I want to propose a toast to Alex because she took the murderer! sa han och alla höjde sina glas.
- Cheers! ropade alla och tog glasen och smällde dem mot de andra.
Efter några timmar bestämde vi oss för att bege oss hem igen. Men den här gången till Liams lägenhet. Vi satt och pratade på hans balkong och bara njöt av den friska luften. Niall höll om mig när jag frös och hans värme spreds över hela min kropp.
Efter en stund kom också Gemma och Marcus. De hade varit på någon utflykt i London under hela dagen. De höll varandra i handen och jag kunde verkligen se att Marcus var kär, men inte lika kär som Gemma var kär i honom...

Harrys perspektiv
Jag och Emma valde att bara ligga och mysa med varandra efter processen. Jag ville att någon gång skulle bli den första, och varför skulle inte vi kunna ha sex nu på ett lyxigt hotellrum i Göteborg?
- Where have you been in my whole life? frågade plötsligt Emma och log brett mot mig.
- I don't know. I can't belive that we never had meet each other before, sa jag som svar och smekte henne upp och ner på ryggen.
- I love you Harry, sa hon och lutade sig fram och kysste mig.
Emma var verkligen den rätta för mig. Jag kunde verkligen inte hitta någon bättre än henne. Hon var mitt allt och allt hemskt jag hade gjort mot henne, hade jag spolat bort i huvudet. Ingen eller inget kunde förstöra våran kärlek till varandra nu. Vi var så oskiljaktiga att jag inte kunde stoppa det som flög ut ur min mun.
- Do you want to move to London?
Emma kollade förvånande på mig med två stora stirrande blå ögon.
- Harry..., var det enda hon fick fram eftersom hennes mobil började ringa mitt i allt.
Jag suckade tyst för mig själv och rätade till kudden jag låg på. Men vad Emma hade sagt till mig när hon pratat färdigt i telefonen gjorde att jag raketsnabbt reste mig upp från sängen och sprang ut från hotellrummet.


________________________________________________________________________________
Hej fina ni! Här kom det efterlängtade kapitlet. Den blev en liten snutt sex, men hade ingen aning om om ni ville ha detaljerat eller inte. Så nu kan ni ju vara med och påverka nästa "sex kapitel". Mer, mindre eller var det precis lagom? Kommentera bara! puuuuuuussss!





I want you - chapter 71 ♥

Tidigare
Jag bäddade mig så småning om ner i soffan med en filt eller två. Undra hur mitt liv skulle se ut om ungefär sådär tio år? Lägenheten min mamma nyss ringt och berättat att dem köpt gjorde mig så himla lycklig. Jag blev så glad att jag till och med sa att jag älskade henne, vilket bara hände när man var sådär riktigt glad.
______________________________________________________________________________________________



Nialls perspektiv
Alexandra var ganska sur på mig, jag trodde att hon skulle ha glömt det där när vi vaknade på morgonen men så var tyvärr inte fallet. Hon bara gick upp ur sängen, klädde på sig och lämnade lägenheten och jag hade inget annat val än att följa efter henne. För vad som helst skulle ju kunna hända henne där ute på Londons gator och speciellt när hon letade efter ett gäng mördare, som dock bara finns i hennes drömmar. Jag gick hela tiden en bit bakom henne så hon inte såg mig, men jag var tvungen att se henne. Till en början förstod jag inte vart hon var påväg men sedan kom jag på att hon skulle till hotellet som dem hade bott på senast dem var här i London, för hon hade snackat om att hon såg hotellmannen bära runt på den där kvinnan. 
När jag äntligen såg hotellet så gick Emma med bestämda steg in och jag gick långsamt efter. Plötsligt hörde jag henne skrika hysteriskt och jag sprang in på hotellet och såg hotellmannen hålla ett hårt strypgrepp om Emmas hals. Jag puttade snabbt bort honom och räddade Alexandra.
- How are you? frågade jag och smekte henne lätt på kinden.
- Who had right?
Jag kysste mjukt hennes läppar, sedan tittade jag på henne och sa:
- You, and tonight we're going to celebrate, because you are a hero.
- Okey, but can we go home now? frågade hon och vi gick sedan hand i hand ut från hotellet.
På vägen hem ringde vi också polisen och berättade vad som hade hänt, för annars kanske skulle hotellmannen fortsätta mörda kvinnor bara för att han inte tyckte om dem.

Gemmas perspektiv
Kanske gick jag lite till överdrift när jag blev så tjurig på Marcus men jag var trött och besviken på honom.
Jag la mig i min stora säng som brukar vara så varm och mysig, men som nu var kall och för stor. Jag försökte tänka andra tankar men hela tiden kom en bild upp i mitt huvud som föreställde Marcus. Plötsligt kände jag att någonting vibrerade i sängen och jag letade snabbt upp min mobil. ''Goodnight'' stod det i ett sms skickat från Marcus. Jag tittade länge på smset och utan att tänka mig för skrev jag ''Come to me, I miss you'' och sedan tryckte jag på skicka. Det tog inte så lång tis innan någon knackade på dörren och den öppnades långsamt. Marcus gick långsamt in i rummet, han la sig ner på sängen brevid mig och frågade:
- Why are you so angry at me?
Jag tittade in i hans blågrå ögon samtidigt som jag tog tag i hans hand.
- I heard that you said ''Jag älskar dig'' to someone in the phone, sa jag sedan.
Han började skratta lite smått och jag tittade frågande på honom.
- It was to my mum, she bought an apartment to me and then I said ''Jag älskar dig'' to her, berättade han och vi båda började skratta. Jag skämdes dock lite på grund av att jag blivit så arg för ingenting, men det kunde ju ha varit värre.
Vi låg och pratade ett tag och nu kände jag att jag vart på bra humör igen.
- I don't love you, I think I just like you yet, sa Marcus och log mot mig.
- Yes it's right, I just like you too. But I think that this is the beginning to something.
Istället för ett svar fick jag en kyss och kyssar blev det ganska många men efter en stund tystnad så somnade vi båda.

Emmas perspektiv
Harry och jag stannade tillsammans med mina föräldrar nästan hela dagen på sjukhuset, men ändå hade jag inte fått kontakt med min syster på hela dagen. Det som var så typiskt är att just när Harry och jag var i fiket för att ta något att äta, då, just då vaknade Maja och mamma och pappa kunde byta ett par ord med henne. Men när vi kom tillbaka till rummet där Maja låg så hade hon somnat igen.
Vi satt allesammans och pratade när plötsligt en läkare kom in med en allvarlig min. Harry greppade min hand då vi båda var beredda på att få ett dåligt besked.
- Eftersom Maja vaknade förut och eftersom proverna har visat ganska bra resultat så kan vi säga att läget nu är ganska stabilt, sa läkaren och log lite lätt.
Jag andades ut av lättnad och jag log inombords.
- Ni kan åka hem om ni vill, sa mamma och tittade på mig och Harry.
Jag nickade utan att fråga Harry, för efter en hel dag på sjukhuset vill man nästan inget hellre än att åka hem. Jag gick fram till sängen där min syster låg och sov, jag klappade henne lätt på kinden och sedan gick Harry och jag ut.
- Can we sleep on a hotel? frågade Harry när vi kommit ut från sjukhuset.
- Of course, sa jag samtidigt som vi satte oss i en taxi.
Efter en stunds letande slutade det med att vi checkade in på Hotell Gothia Tower, som låg skapligt nära sjukhuset.
Efter att ha duchat och klätt upp oss lite så gick vi ner till hotellets restaurang, där vi tänkte spendera delar av kvällen. Vi åt, skrattade och pratade och för en liten stund glömde jag min syster och alla tårar. Vi hade verkligen en jätte mysig kväll och den skulle bli bättre, sa Harry.
''This night gonna be the best night in my life'' hade han sagt och jag undrade vad han menade med det. Men jag hade mina aningar.

___________________________________________________________________________________________
Hoppas ni gillar det! Kramar!!!


I want you - chapter 70 ♥


Tidigare
Resten av kvällen satt vi bara och myste. När vi sedan bestämde oss för att gå till sängs så ringde plötsligt Marcus mobil, som vanligt när vi var tillsammans. Jag gick sålänge ut till köket för att diska vinglasen. Jag hörde att Marcus pratade med någon på svenska så jag förstod inte riktigt vad han sa, men plötsligt hörde jag honom säga en mening som jag väl kände igen. Just i den sekunden ville jag bara ta kökskniven och hugga den idioten. Meningen som han sa var den samma som han hade sagt till mig för bara någon timme sedan: ''Jag älskar dig''.
______________________________________________________________________________________________



Alexandras perspektiv
Det hade redan blivit torsdag och idag var det en sådan där regnig dag i London. Allt var bara tråkigt och trist ute och det enda man ville göra var att bara ligga hemma och tråka. Jag och Niall hade precis vaknat och båda var precis lika trötta.
- Are you still mad? sa Niall och kysste mig på kinden.
Jag var egentligen jättearg, arg på Niall. Varken han eller polisen trodde på mig igår. De trodde att jag bara hade drömt.
- Yes? What do you think? sa jag och vände mig om bort från hans håll.
- Come on, It's not your fault that you dreaming strange dreams.
Jag reste mig upp från sängen och satte på mig de första bästa byxorna och tröjan. Sedan gick jag ut från sovrummet och ut till hallen.
- Where are you going? ropade Niall inifrån rummet.
- I'll show you who's right! ropade jag tillbaka och i nästa sekund var jag utanför dörren och snart redan påväg ut på den blöta gatan.
Det tog närmare 40 minuter för att komma till hotellet vi hade bott på några veckor tidigare. Men jag mindes exakt vart det låg och jag skulle aldrig glömma det heller. Inte efter den där hotell-mannen jag just nu var ganska rädd för.
När jag kom in i hotellreceptionen sökte jag intensivt med blicken efter några spår eller ledtrådar efter kvinnan. Plötsligt hörde jag en svag röst bakom mig.
- Hello? sa rösten och jag vände mig snabbt om.
Hotell-mannen stod där med sin kalla äckliga blick och stirrade på mig.
- Tell me what happened yesterday! utbrast jag och kollade mig omkring för att se om någon annan var i närheten men det var helt dödstomt.
- What do you exactly mean? sa han och tittade frågande på mig med ett litet ondskefullt leende på läpparna.
- Don't pretend you don't know anything about that, because I saw you, sa jag med en nervös ton i rösten.
Han blev helt tyst och vände blicken mot en stor klocka lite längre bort.
- What did you guys with the women?
- She is dead, sa han och blev alldeles röd om kinderna.
- But why did you kill her? frågade jag och mannen vände sakta blicken mot mig igen.
- Because... becasue, stammade han fram och började svettas av nervositet.
- Because?
- ... I hate women, sa han sedan och tittade djupt in i mina ögon.
Jag började genast att skratta lite tyst. Det var verkligen inte meningen men jag kunde inte hålla emot.
- What is so funny? frågade han och tittade ilsket på mig.
- I stand here next to a man who admits he has killed a woman. This doesn't happen every day, sa jag och skrattade lite till.
- Yeah but nobody heard me and now I am going to do the same as I did with the other women.
Han greppade hastigt tag i min handled och slängde ner mig på golvet. Han tog tag runt min hals och jag bara skrek så högt jag kunde. Plöstligt kom Niall utspringandes från någon dörr och puttade bort hotell-mannen.
- I heard, sa han och tog upp mig med sina bara händer och lade mig försiktigt ner på en soffa inne i lobbyn.
- How are you? frågade han sedan och smekte mig på kinden.
- Who had right? sa jag som svar och log lite lätt mot Niall.
Han kysste mig mjukt på mina läppar och sa:
- You, and tonight we're going to celebrate, because you are a hero.

Marcus perspektiv
Gemma hade varit så kall och tillbakadragen hela kvällen. Det var som om hon var sur över något. Men förhoppningsvis blev hon väl bara på dåligt humör efter några glas vin.
- So, where can I sleep? frågade jag sedan och väntade på att hon skulle säga att jag kunde sova hos henne i hennes stora varma säng.
- Here on the couch, sa hon och slog med ena handen mot soffkudden.
Okej, Gemma var verkligen på dåligt humör ikväll. Jag ryckte på axlarna och sjönk ner i soffan. Det uppstod en lång tystnad och det kändes bara stelt mellan oss. Men plötsligt reste sig Gemma upp och kollade på mig med en upprörd blick.
- Had you a girlfriend in Sweden?
Hon satte sig sedan ner igen och jag visste inte vad jag skulle svara på frågan.
- No, or yes. But it was long ago now, sa jag.
- Okey, but you don't have a relationsship with someone now? frågade hon och skakade nervös med benet.
- Why should I be with you now in that case?
- Like I said, you can sleep on the couch tonight, sa hon sedan spydigt och rätade till en kudde på soffan. Sedan gick hon bort mot sitt rum och stängde igen dörren hårt efter sig.
Jag visste inte vad som var fel egentligen. Varför var hon så uppriven och arg. Visst, det kanske inte var hela världen att jag fick sova på soffan men att hon frågade om jag hade haft någon flickvän i Sverige gjorde hela situationen värre. Faktum var att jag nästan aldrig hade haft en riktig flickvän förut. Jag hade ju trots allt varit kär i Alexandra över hela fem år. Hela grejen med att åka hit till London förutom matchen var ju faktiskt att göra Alexandra avundsjuk. Om jag bara blev tillsammans med Gemma trodde jag att hon skulle ändra sig och tänka att jag kanske är en bra kille ändå, inte den där töntiga Marcus som inte har några vänner. Nej, tvärtom. Därför behövde jag Gemma nu. Mer än allt annat. Hon är den enda som kan göra så att jag får tillbaka Alexandra och kunna göra mitt liv ännu bättre.
Jag bäddade mig så småning om ner i soffan med en filt eller två. Undra hur mitt liv skulle se ut om ungefär sådär tio år? Lägenheten min mamma nyss ringt och berättat att dem köpt gjorde mig så himla lycklig. Jag blev så glad att jag till och med sa att jag älskade henne, vilket bara hände när man var sådär riktigt glad.


____________________________________________________________________________________________
Hej på er! Hoppas ni har det bra!!
(för er som undrar så kommer ett nytt kapitel ut imorrn eller dagen efter det!)






I want you - chapter 69 ♥


Tidigare
Jag vände blicken ner mot vägen där ljudet kom ifrån precis under Nialls balkong. Paniken spreds inom mig när jag såg att det var massor män som gick och bar på den hjälplösa kvinnan. Hon skrek och skrek och jag kunde inte fatta att ingen varken hade sett eller hört henne förutom jag. Jag gömde mig och tog snabbt upp mobilen. Jag ringde polisen och sedan försökte jag titta närmare på vad som egentligen hände. Plötsligt stannade jag och allt upp när jag såg vem en av männen var. Jag kunde verkligen inte tro mina ögon...

______________________________________________________________________________________________



Harrys perspektiv
Det blev ett snabbt beslut att vi skulle åka till Sverige, Emma och jag. Från att ha suttit på en londongata med Emma gråtandes i min famn så var vi nu i en taxi påväg till ett sjukhus i Sverige. Men för min del gjorde det ingenting att det blev en så hastig resa till Sverige, det är faktiskt ganska skönt för då kanske Emma och jag äntligen kan få lite ensam tid. Det som var mindre bra är att Emmas syster håller på att dö och då skulle absolut inte den här Sverigeresan bli lyckad på något sätt. Men om hennes syster plötsligt skulle vakna upp och vara fullt frisk så skulle allt bli helt perfekt, hur nu det skulle gå till.
Taxi resan gick ganska fort enligt mig men jag skulle tro att det tog en evighet för Emma. Efter att jag betalat taxichaffören så rusade vi in på sjukhuset och det var inte förens då som tanken slog mig, jag skulle träffa Emmas föräldrar för första gången. Nervositeten spreds i min kropp och jag visste inte vad jag skulle ta mig till, det var viktigt att ge ett bra intryck.
Emma öppnade plötsligt dörren till ett rum och kramade om en kvinna som troligtvis var hennes mamma. I rummet fanns också en säng där systern sov och på sidan av sängen satt Emmas pappa. Jag visste inte om någon hade sett mig än så jag var tvungen att hälsa och presentera mig.
- Hello, I'm Harry, sa jag nervöst och räckte fram handen mot mamman.
- I am so sorry you had to see me like this the first time we met, sa mamman och skakade min hand.
Emmas pappa reste sig sedan från stolen bredvid sängen och kom fram till mig för att hälsa.
- Hey, my name is Harry, sa jag och räckte fram handen ännu en gång.
- Hello Harry, can we go out and talk a few minutes? svarade pappan och log vänligt.
Jag nickade som svar och vi gick ut ur rummet. Vi promenerade långsamt i korridoren bredvid varandra och jag visste inte om han eller jag skulle börja samtalet, det var som om han inte visste vad han skulle säga.
- You don't need to be nervous Harry, I just want to say that I'm glad for you and Emma and I think that Emma really need you now, sa han och tittade på mig med tårfyllda ögon.
- Thank you. I'm sorry if you don't want to meet me now, I understand if you would be alone with your family but i couldn't leave Emma alone on the airport when she was so sad, förklarade jag och jag kände hur även mina ögon började att vattnas.
- You do right and we really want to have you here with us!

Nialls perspektiv
Efter att jag och Alexandra bara hade myst ett tag i soffan somnade jag hastigt till. Det var egentligen inte meningen men jag var så otroligt trött. Plötsligt vaknade jag av att någon ropade på mig förtvivlat.
- Niall, wake up, now!
Jag öppnade sakta ögonen och såg att Alexandra stod oroligt och tittade sig omkring.
- What's going on? frågade jag henne och reste mig tröttsamt upp från soffan.
- It's a... women... and, sa hon men kunde inte få fram mer.
- Wait, calm down.
Jag ställde mig upp och kramade försiktigt om henne.
- Outside of your balcony I heard a women scream. I looked and saw around three or four man walking and carrying the women, sa Alexandra upprört.
- And then?
- Then, I call the police. They are here at any second. And when I looked down again I saw a thing. One of the man I saw was a person you know. As you know very well.
- Who? frågade jag samtidigt som jag tittade djupt in i hennes ögon.
- I don't know he's name but the hotel-man.
Jag började att skratta.
- What do you saying? sa jag sedan och skrattade ännu mer.
- What do you mean, do you don't belive me? sa hon och i samma sekund ringde det på dörren ute i hallen.
Jag tittade på henne och begav mig sedan ut i hallen för att öppna. Utanför dörren stod två poliser med armarna i kors. Alexandra kom springades ut från rummet när hon hörde den ena polisens röst.
- It was me who called you, sa hon hetsigt.
Alexandra fick berätta allt hon såg och hörde. Poliserna berättade att de inte hade sett några spår efter någon kvinna eller några män. Grannarna hade haft fest lite längre bort och poliserna trodde att hon hade sovit och drömt och hade vaknat över det höga ljudet.
- But I saw what I saw, and if you don't belive is that your problem, because tomorrow you maybe find a women who is dead or really hurt, sa Alexandra och stängde igen dörren hårt när poliserna hade gått sin väg.

Gemmas perspektiv
Jag och Marcus gick hem till min lägenhet sen. Det kändes så konstigt men samtidigt väldigt underbart när han kysste mig. Och det var inte bara en sån där engångs kyss, nej det var fler.
- Are you really sure that I can sleep over here tonight? frågade Marcus när vi kom in i lägenheten.
- Of course, you can sleep here how much you want.
Han gav mig tummen upp och gick in och granskade rummen.
- I like your rooms, sa han sedan och hela jag kunde andas ut. Det kändes bra att någonting var bra i alla fall.
Jag gick in i köket och hällde upp två glas med vin. Sedan gick jag ut igen och gav fram ett av glasen till Marcus.
- Our date have not stopped yet. Here, sa jag och log.
- No, you have right, thanks, sa han och log tillbaka.
- Marcus, what means "I love you" in swedish?
- Jag älskar dig, svarade han med ett leende på läpparna. 
- Are you doing that in real? frågade jag och kollade med en kärleksfull blick på honom.
- Yes I do, I love you, sa han och kysste mig passionerat.
- Jag älskar dig, sa jag när kyssen var över.
Resten av kvällen satt vi bara och myste. När vi sedan bestämde oss för att gå till sängs så ringde plötsligt Marcus mobil, som vanligt när vi var tillsammans. Jag gick sålänge ut till köket för att diska vinglasen. Jag hörde att Marcus pratade med någon på svenska så jag förstod inte riktigt vad han sa, men plötsligt hörde jag honom säga en mening som jag väl kände igen. Just i den sekunden ville jag bara ta kökskniven och hugga den idioten. Meningen som han sa var den samma som han hade sagt till mig för bara någon timme sedan: ''Jag älskar dig''. 


_____________________________________________________________________________________________
Det vart inte ett tidigt kapitel iaf. Men hoppas ni blir nöjda ändå! Pussssar!




I want you - chapter 68 ♥


Tidigare
- Stop Marcus! I have to know what interrupt our date.
Kanske lät jag lite för arg, men jag ville verkligen veta vad som hade förstört allt som nyss var så perfekt.
- I'm sorry, I don't know what it is but it's something really important.
- Please Gemma..., sa han sedan och innan jag visste ordet av det så var hans läppar tryckta mot mina och dem sekunderna var jag världens lyckligaste tjej.
__________________________________________________________________________________



Marcus perspektiv
Jag visste inte om jag gjorde rätt när jag kysste Gemma, men jag var tvungen att säga något och då kysste jag henne istället.
- And that was for...? sa hon och tittade frågande på mig med ett stort leende på läpparna.
- I don't know, but we really have to hurry now! svarade jag och drog med hennes arm och fortsatte att småspringa lite.
- Okey, ropade hon lite osäkert efter.

När vi äntligen hade kommit fram sprang Alexandra snabbt fram emot mig. Hon kramade om mig hårt och jag blev alldeles varm i kroppen som jag alltid brukade bli när hon kramade mig.
- Vad har hänt och vart är Emma? frågade jag och kollade mig oroligt omkring.
- Hon och Harry har åkt hem till Sverige igen. Maja har fått ett till epilepsi anfall och det var visst väldigt allvarligt den här gången.
Gemma stod bakom mig och plötsligt harklade hon sig.
- Oh hey Gemma, I'm sorry if I interrupt your date, sa Alexandra och gick fram och kramade henne hon med.

- It's okey, but what happened?
När precis Alexandra skulle berätta kom Niall utspringades från lägenheten. Han sprang fram till Alexandra och tog sina händer runt hennes midja. Han kysste henne sedan passionerat och jag kunde inte göra något annat än att kolla bort.
- I tell you later, sa jag sedan till Gemma som stod med huvudet på sidan och tittade nyfiket på mig.
När Niall och Alexandra hade avslutat kyssen tog jag utan anledning tag i Gemmas händer och kysste hennes läppar mjukt jag med. Medan vi stod där och kysstes försökte jag att titta på Alexandra och Niall. Jag såg att de stod och tittade på oss med en förvånande blick.

- Marcus, would you like to sleep in my apartment tonight? utbrast plötsligt Gemma när våra läppar hade släppt varandra.
Jag ville inte förstöra det roliga när både Niall och Alexandra fortfarande stod och tittade på oss som aldrig förr.
- Yes, of course, sa jag sedan och kysste henne igen.

Emmas perspektiv
Efter en kort flygresa hem till Göteborg som egentligen kändes som flera timmar var vi äntligen hemma. Jag och Harry tog närmaste taxi hem till sjukhuset. Jag satt och skakade hela tiden. Jag ville inte intala mig själv att hon kanske inte levde när jag skulle komma fram till sjukhuset. Men som tur var Harry där och stöttade mig och höll i min hand. Han var nog egentligen mest nervös. Han hade aldrig träffat mina föräldrar förut och nu när han skulle få göra det för första gången ligger både mamma och pappa säkert och gråter på varsin sida om Maja i sin sjuksäng.
- Thanks, sa Harry och gav fram pengar till taxichaffören när han hade kört fram oss till sjukhuset. Taxichaffören hade suttit och tittat med en stendöd blick på Harry hela tiden i backspegeln. Han visste väl förstås att det inte var vilket kund som helst.
Vi sprang genast in i sjukhuset och letade reda på vilket rum Maja låg i. Jag visste inte hur mina föräldrar skulle reagera när Harry kom inrusandes i rummet med mig. Jag hade inte sagt att han skulle följa med. Jag visste inte om dem skulle tycka det var bra eller inte. Men det sket jag fullständigt för jag behövde honom mer än något annat just nu.
- Hej gumman, sa min mamma och sprang fram och kramade mig. Hennes ögon var helt röda av gråt och hon kunde troligtvis inte gråta mycket mer.
- Hello, I'm Harry, sa plötsligt Harry och gick försiktigt fram till min mamma och skakade hand med henne.
Hon tittade frågande på mig och försökte sedan le lite lätt mot Harry.
- I am so sorry you had to see me like this the first time we met, sa hon.
- No, it's okey, I understand, sa Harry tillbaka och log.
- Hur är det med henne? frågade jag sedan och sprang oroligt fram till Maja som bara låg där och sov.
- Hon fick en rejäl smäll efter att hon ramlat ner från trappan, utbrast min pappa som bara suttit tyst hela tiden.
- Ramlade hon nerför trappan? frågade jag och satte mig på kanten av sängen.
- Ja, hon blev tydligen yr av epilepsin och föll ner, sa han och hastigt reste han sig upp från stolen och hälsa försiktigt på Harry.

Alexandras perspektiv
Niall och jag gick sakta men säkert hem till hans lägenhet igen. Jag hade berättat vad som hade hänt med Emmas syster och att både Harry och Emma var påväg hem till Göteborg igen. Jag visste egentligen inte om jag ville åka hem jag med. Men samtidigt kändes det taskigt mot Niall för jag var ju faktiskt här för att träffa honom.
- How are you? frågade han plötsligt när han skulle dra upp ytterdörren till sin lägenhet.
- Actually, I don't know. I feel sorry for Emma, sa jag lite tyst och gick sakta in.
Vi kröp ner i soffan med några varma, gosiga filtar.
- Was it not a litte bit strange when Marcus kissed Gemma before? frågade jag sedan Niall när jag låg i hans famn med hans händer om mig.
- Yeah, but maybe it's something between Gemma and him right now. Their date may have enhanced their relationship.
- Perhaps you've right, sa jag och tog Nialls hand.
Niall och jag låg och pratade och skrattade hela natten tills hans tillslut somnade. Själv var jag inte ett dugg trött och visste att det skulle ta väldigt lång tid innan jag själv somnade. Så istället tog jag försiktigt bort Nialls händer och armar ifrån mig. Jag reste mig upp ur soffan och drog över filten på honom. Sedan begav jag mig ut på Nialls balkong bara för att njuta av utsikten. Egentligen var det kolsvart ute med man kunde ändå se och höra Londons gator fyllda med ljud och ljus. Plötsligt hörde jag ett skrämmande ljud, ett skrik från en kvinna. Jag vände blicken ner mot vägen där ljudet kom ifrån precis under Nialls balkong. Paniken spreds inom mig när jag såg att det var massor män som gick och bar på den hjälplösa kvinnan. Hon skrek och skrek och jag kunde inte fatta att ingen varken hade sett eller hört henne förutom jag. Jag gömde mig och tog snabbt upp mobilen. Jag ringde polisen och sedan försökte jag titta närmare på vad som egentligen hände. Plötsligt stannade jag upp när jag såg vem en av männen var. Jag kunde verkligen inte tro mina ögon...


_________________________________________________________________________________
Hellu! Hoppas ni har det bra?! Pussar och kramar! ;]



I want you - chapter 67 ♥


Tidigare
När jag hade hittat min mobil såg jag att jag hade tretton missade samtal från Emma. Jag ringde genast upp henne och hon berättade vad som hade hänt. De satt på flygplanet påväg hem till Göteborg igen och nu skulle jag få stanna ensam kvar med Niall.
När vi lagt på luren sprang jag fram till Niall som tittade förvånat på mig. Han hade ju ingen aning om vad som hade hänt så jag började berätta...
___________________________________________________________________________________________



Harrys perspektiv
Jag hade tänkt att ta ut Emma på den bästa restaurangen i hela england, eller i alla fall den bästa som jag visste om. Sedan efter att ha ätit, pratat och bara haft det skönt så tänkte jag att vi kunde ta in på ett lyxigt hotell, så det bara skulle vara hon och jag ett tag. Hon visste ingenting om vad vi skulle göra ikväll, det enda jag hade sagt var att hon skulle klä upp sig och se vackrare ut än någonsin, fastän hon redan var den finaste tjejen jag någonsin skådat.
När jag kom in i rummet, där Emma stod och gjorde i ordning sig för kvällen, fick jag inte fram ett ord. Hon var så otroligt underbart vacker.
- Can I look like this? frågade hon och log mot mig.
Ehm... yeah, of course, fick jag fram. You are so damn beautiful, sa jag sedan och tog hennes hand.
När vi sedan skulle bege oss ut mot limousinen så började det ringa i Emmas mobil och hon sa något på svenska. Jag tog några steg mot limon men jag vände mig sedan mot henne och hon tittade med oroliga ögon på mig. Jag såg sedan hur hennes ögon fylldes med tårar, plötsligt tappade hon balansen och föll långsamt ner mot marken. Jag hann precis fånga henne i mina armar innan hon slog i marken.
Där satt jag på marken med Emma djupt inne i min famn och tårarna bara forsade ur henne.
- I have to go home, sa hon efter ett tag och torkade samtidigt bort en tår.
- I don't know what really happened but I understand that you want to go home, sa jag och kramade henne ännu hårdare.
- I'm so sorry, hörde jag henne säga och tårar började rinna nerför hennes kind igen.
- But I'll go with you, viskade jag tillbaka.
Efter ett tag kom limousin-chauffören ut, det var inte Paul eftersom han hade tagit några veckors semester.
- Do you need help? frågade han och sträckte fram handen för att hjälpa oss upp.
- Can you wait a few minutes and then take us to the airport, sa jag och tog tag i hans hand för att komma upp, sedan hjälpte jag Emma upp på fötter igen.
Chauffören förde Emma in i limousinen medan jag sprang in i lägenheten igen för att packa ihop Emmas saker.
- Emma and I are going to Sweden now. I can't explain why because I don't know what happend, but I call some of you later, sa jag till grabbarna som satt i soffan och körde fifaturnering. De skulle snart åka iväg på någon intervju men jag och Niall sa ifrån.
Z
ayn, Louis och Liam tittade frågande på mig medan jag släpade ut Emmas stora väska.
- What are you talking about? ropade Liam efter mig precis när jag stängde igen ytterdörren.
Chauffören mötte mig snabbt och tog emot resväskan. Påväg mot limon plockade jag upp Emmas Iphone som hon hade tappat förut, hela skärmen var sprucken av det hårda fallet i marken. Jag hoppade sedan in i limousinen som direkt körde mot flygplatsen.

Emmas perspektiv
Jag fattade nästan inte vad som hände, allt gick så himla fort och plötsligt satt vi inne i limousinen påväg mot flygplatsen. Harry torkade bort mascaran som hade runnit av alla tårar och jag kollade honom hela tiden djupt in i ögonen.
- What happend and what did you so sad? frågade Harry försiktigt efter en stund.
- My sister has epilepsi..., sa jag och kämpade med att hålla in tårarna. And it's bad just right now, I think it's really bad, fortsatte jag sedan samtidigt som jag snabbt torkade bort en tår som hade lyckats komma, hur mycket jag än kämpade med att hålla in den.
- Oh I'm sorry Emma, I didn't know. Maybe you don't want me to follow you, sa Harry och lät mycket osäker.
- No, I want you. I think I really need you, sa jag och tog ett hårdare grepp om hans hand.
Jag kände hur ännu en tår rann ur mitt öga och det kittlades lite lätt när den sakta rullade nerför min kind.
- I promise that everything will be okey, sa han och torkade bort den ensamma tåren.

Gemmas perspektiv
Det kändes som min och Marcus dejt kanske var början på någonting ända tills Marcus mobil ringde och vi plötsligt fick jätte bråttom hem.
- What happend? frågade jag samtidigt som vi småsprang hem till dem andra.
- I don't know, fick jag till svar av Marcus.
- Stop Marcus! I have to know what interrupt our date.
Kanske lät jag lite för arg, men jag ville verkligen veta vad som hade förstört allt som nyss var så perfekt.
- I'm sorry, I don't know what it is but it's something really important.
- Please Gemma..., sa han sedan och innan jag visste ordet av det så var hans läppar tryckta mot mina och dem sekunderna var jag världens lyckligaste tjej.


________________________________________________________________________________________
Det vart ett dialog-kapitell kan man säga, förlåt för att det inte är så bra men imorgon kommer det troligtvis vara bra igen! kommentera gärna vad ni tycker, puss&kram!