I want you - chapter 100 ♥

 
Tidigare
Jag fick upp en kvälning i halsen igen. Det var något som inte stämde, det var det verkligen. Men vad?
Kvälningen höll sig tillbaka medans mina tårar rullade ner en efter en på kinden. Jag öppnade skåpet på sidan om spegeln och slängde ner alla sorters piller och mediciner som fanns. Plötsligt såg jag den ligga där, en förpackning med graviditetstest. Jag öppnade förpackningen och såg att den var oanvänd.
________________________________________________________________________________
 
'
 
Alexandras perspektiv
Det hade verkligen inte gått som jag hade tänkt igår. Allt var förstört. Marcus hatade mig och skulle aldrig förlåta mig för det jag gjorde. Eller rättare sagt alla de sakerna jag gjorde mot honom. Till exempel när jag kysste honom bara för att han skulle följa med till London och alla de gångerna jag har lekt med hans känslor bara för att komma närmare Niall. Han förtjänade helt enkelt inte ens någon som mig, han förtjänade någon bättre.
- Alexandra! Jag åker till jobbet nu, vill du ha skjuts någonstans?!
Jag låg i sängen och kollade på "the notebook" när pappa ropade hej vilt från nedervåningen. Sett på film var det enda jag hade gjort sen igår. Film, äta, film, sova, film äta, film, sova och nu film igen. Lite glass till var inte heller fel.
- Jag kommer ner pappa!
Jag stängde av filmen och gick och tog på mig en stor tröja. Jag orkade varken fixa i ordning mig i håret eller sminka mig så jag sprang raka spåret ut från mitt rum och ner till undervåningen där pappa stod redo att åka. 
 Vi satte oss i bilen och radion började genast spela musik. Men det var som om radion ville jävlas med mig för låten som precis hade börjat var en av just One Directions gamla låtar, Little Things.
Jag stängde omedelbart av.
- Så vart ska jag skjutsa dig? frågade pappa och satt fast med blicken på vägen.
- Jag vet inte.
- Vadå "vet inte"?
- Jag ville bara komma hemifrån. Jag orkar inte se längre när Noah ser att Allie är lycklig med Lon och Noah kämpar med att bygga upp huset bara för att han tror att Allie ska komma tillbaka till honom då.
Pappa kastade blicken från vägen mot mig.
- Va? sa han och tittade frågande.
- Det var inget, svarade jag kort och suckade.
 - Men ta en promenad i parken då om du inte vet vad du ska göra. Det är alltid trevligt, gav pappa med förslag och tittade nöjt på mig.
Jag tänkte igenom hans förslag och sa:
- Okej pappa. Varför inte?
Pappa släppte av mig efter några minuter vid parken. Parken där jag och Marcus en gång suttit vid tågspåret och pratat ut om livet. Nu däremot ville jag bara gå här själv, njuta av de sista sommardagarna och bara va.
Det tog dock inte lång tid innan allt var förstört. Nej, för vad gjorde Marcus här nu såhär tidigt på morgonen? Jag såg ju helt förjävlig ut. Han fick verkligen inte se mig såhär. Jag tittade in mot skogen och tänkte att jag kunde gömma mig bakom ett träd. Men det var redan för sent. För rätt som det var mötte jag hans blick och jag visste inte om jag bara skulle springa därifrån. Men blicken han gav mig sa att jag skulle springa, springa till honom och kyssa honom tusen gånger om. Det var just den blicken han gav mig. Så vad hade jag för val?
I nästa sekund kastade jag mig på honom och kysste hans perfektformade mjuka läppar.
- Jag älskar dig Marcus.
- Jag älskar dig Alexandra.
 
Emmas perspektiv
Jag slog numret snabbt till William och väntade på att han skulle svara. Svetten rann nerför pannan av nervositet.
- Hej, svarade han tystlåtet efter ett par signaler.
- Vad gjorde vi igår egentligen? Svara ärligt tack, sa jag frustrerat.
- Jag sa ju det förut. Vi var ute och...
- Men efter det?! avbröt jag med en orolig ton i rösten.
- Okej, vi hade...
- Sex?!
Det blev tyst.
- William, hade vi sex?
- Ja, hörde jag honom tyst säga.
Jag lade på luren och kastade mobilen hårt i spegeln så att en stor spricka blev till. Jag lade mig mot på golvet och grät. Jag grät floder och visste inte vad jag skulle ta mig till. Hela mitt liv var förstört.
Jag hörde några knack på dörren men orkade varken svara eller kolla på personen som precis skulle kliva in. 
- Emma? 
Jag kände en hand på ryggen.
- Vad har hänt?
Jag hörde att det var Alexandras röst så jag reste mig sakta upp och slängde mig i hennes famn. Alexandra kramade om mig hårt och drog en lätt suck när hon såg stickan med svaret på ligga på golvet bredvid.
- Är du...?
- Gravid.
Alexandra tog upp provstickan och såg att den visade motsatsen till negativt.
- Emma, det behöver inte stämma, det vet du väl?
Alexandra kramade fortfarande om mig hårt och ville inte släppa mig i första taget.
Jag snyftade och valde att inte svara.
- Emma, förstår du att det inte behöver vara sant? Du kanske inte är gravid.
 
________________________________________________________________________________
Hello, guuud vad längesen det var! Är verkligen hemskt ledsen och straffet har vi tyvärr fått, knappt några läsare kvar. Men ni som är kvar, ni är ju bara för underbara och jag uppskattar verkligen erat tålamod. Det är absolut inte många kapitel kvar nu och jag lovar att vi inte kommer att göra er besvikna ;) Och förresten kan ni fatta att vi har skrivit 100 kapitel?... På typ 1 år! haha